Megérkezett Veronica Rossi új könyve!

2016. február 16., kedd
A Végtelen ég alatt Levandrára is, rám is nagy hatást gyakorolt. Jómagam kellemes órákat köszönhetek a történetnek, amiben helyet kap a kaland, a romantika, és a legegyszerűbb és legelemibb misztikus képességek, melyeket Veronica Rossi az érzékszervekből hozott létre. A könyv rajongójaként nem csoda hát, hogy mindketten érdeklődéssel figyeljük az írónő további útját.

Rossi hetek óta postol új információkat Twitter-oldalán új könyvéről, a Riders-ről, mely az USA-ban február 16-án jelent meg. Engem már maga a borítókép is elvarázsolt, de amióta megismertem a koncepciót, tűkön ülök, hogy mielőbb elolvashassam. A történet középpontjában a tizennyolcéves Gideon Blake áll, akinek leghőbb vágya a U.S. Army katonájaként küzdeni a hazájáért. Egy szerencsétlen baleset következtében azonban életét veszti, és a legváratlanabb formában kel új életre: ő lesz az apokalipszis négy lovasa közül az egyik, méltóképpen maga a Háború. Visszatértével pedig meg akarja győzni az amerikai kormányt, hogy valamennyiünk igazi ellensége nem más, mint az ősi gonosz. Függetlenül attól, hogy sikerrel jár-e, összegyűjti három testvérét, a Hódítást, az Éhínséget és a Halált, hogy megmentsék a világot.

A könyv egy-két klisétől eltekintve zseniálisnak ígérkezik, bár erről csak később bizonyosodhatunk meg. Mi mindenképpen olvasni fogjuk. Addig is ízelítőnek nézzétek meg a könyv trailerét, mely a napokban került fel a legnagyobb videómegosztókra.
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése