BEZÁRÁS

Könyveim - Book tag

2016. november 28., hétfő

Köszi a kihívást, WindStorm és Kathryn!

1. A legrégebbi könyv a gyűjteményedben:

Levandra: Jókai Mór: Mire megvénülünk - Első kötet, 11. kiadás, 1913-ból.
Sol: Erich Kästner: Emil ​és a detektívek - 1929. El sem tudom mondani, hányszor olvastam.


2. A legújabb könyv a gyűjteményedben:

Levandra: Rain Arlender: Az élet esszenciája
Sol: David Levithan: Egy másik nap

3. Egy olcsó könyv:

Levandra: Julie Bertagna: Exodus 2100 - A Jófogáson vadásztam le 100 azaz száz Ft-ért!
Sol: Mary Higgins Clark: Téged nem lehet elfelejteni - Csak egy kommentáromba került. :P

4. Egy drága könyv:

Levandra: Mi számít drágának? 3.500 Ft-ot meghaladó könyvet nem veszek! :D
Sol: Patrick Rothfuss: A szél neve - Most akciósan 3900 Ft. De én ajándékba kaptam. :D

5. Egy könyv, aminek férfi a főszereplője:

Levandra: Colleen McCullough: Morgan szerencséje

6. Egy könyv, aminek nő a főszereplője:

Levandra: Emile Zola: Nana

7. Egy könyv, amit gyorsan befejeztél:

Sol: Jay Asher: Tizenhárom okom volt - Egy este és egy délután alatt olvastam ki.

8. Egy könyv, amit sokáig olvastál:

Levandra: Diana Gabaldon: Outlander 3. - Annyira unalmas volt, hogy nehezen haladtam vele.

9. Egy könyv, aminek pocsék a borítója:

Sol: Neil Gaiman: Coraline - Pedig imádom ezt a könyvet.

10. Egy könyv, aminek gyönyörű a borítója:

Levandra: A Graceling sorozat borítói nagyon tetszenek
Sol: Tahereh Mafi: Ne érints - Pedig ez meg egy irreálisan rossz könyv.

11. Egy magyar könyv:

Levandra: Vavyan Fable: Álmok tengere

12. Egy nemzetközi könyv:


13. Egy vékony könyv:

Levandra: Agatha Christie: És eljő a halál
Sol: Madách Imre: Az ember tragédiája

14. Egy vastag könyv:

Levandra: G.R.R. Martin: Trónok Harca
Sol: Ken Follett: A katedrális

15. Egy irodalmi mű (Fiction):

Levandra: J.K. Rowling: Harry Potter

16. Egy nem irodalmi mű (Non-fiction):

Sol: Kertész Erzsébet: Elizabeth

17. Egy nagyon-nagyon romantikus könyv:

Levandra: Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Sol: Emily Bronte: Jane Eyre

18. Egy izgalmas akció, vagy krimi:

Levandra: Dan Brown: Az elveszett jelkép
Sol: Leslie L. Lawrence: Siva utolsó tánca

19. Egy könyv, ami megnevettetett:

Sol: Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép - "Hazug Hal a nevem, de ez nem igaz." xD

20. Egy könyv, amin sírtál:


Kihívottjaink: kissüti, BMD, Archibald_Tatum


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése