Valamilyen - Book tag

2016. november 6., vasárnap

Köszi a kihívást, WindStorm és Eviii!

1. Nem szoktál „tengeri beteg” lenni a kocsiban való olvasástól? 

Levandra: Szinte mindig, ezért nem olvasok semmilyen járművön sem. Irigykedem másokra, akik ezt megtehetik, mert ez rengeteg időkiesés. Az utazások nálam komoly koncentrációval járnak, miközben ezt mantrázom: nem leszek rosszul, nem leszek rosszul, nem leszek rosszul...

Sol: Nem kifejezetten. Mivel munka előtt és után sok időm megy el utazással, általában a buszon is szoktam olvasni. A fantasztikus magyar útviszonyok miatt ez az élmény néha egy death metal koncert pogózására emlékeztet, de nálam szerencsére nem járt még rosszulléttel.

2. Melyik író stílusa tetszik a legjobban, és miért? 

Levandra: Vivien Holloway, Kerstin Gier, Rain Arlender - mert szeretem a könnyed humoros stílusukat. És Tolkien, a nagy mesélő. Ez alap.

Sol: Maggie Stiefvater, Neil Gaiman, Ransom Riggs nagy kedvenceim. Levandrához hasonlóan én is imádom Vivien Hollowayt.

3. Harry Potter vagy Alkonyat? 

Levandra: Felejtsük el az Alkonyatot jó? Harry Potter mindörökké!

Sol: Hallgassatok az előttem szólóra! Tud valamit!

4. Van könyves táskád? 

Levandra: Mit értünk könyves táska alatt?

Sol:

5. Meg szoktad szagolni a könyveket? 

Levandra: Mindig!

Sol: Dettó! Ez a rituálé az olvasás előtt olyan, mint a templomban a keresztvetés.

6. Melyik könyved imádtad, miközben olvastad, de aztán rájöttél, hogy mégsem annyira jó? 

Levandra: Nem értem a kérdést! :D Ami elsőre tetszik, az jó!

Sol: Hűűű, mostanság sok ilyen élményem volt. Az egyik legfrissebb az Idegpálya, de így jártam a No és énnel is.

7. Vannak vicces könyves történeteid gyermekkorodból? 

Levandra: Nem emlékszem ilyenre.

Sol: Nem a gyerekkoromból van, de egyszer a Testcsel c. könyv címét "Testicle"-nek olvastam. Az jó ide?

8. Melyik a legvékonyabb könyv a polcodon? 

Levandra: Milne: Micimackó

Sol: Közös polcunk van. De szerintem Madách: Az ember tragédiája vékonyabb. :D

9. Melyik a legvastagabb könyv a polcodon? 

Levandra: Tolkien: A Gyűrűk Ura, Kenneth Roberts: Északnyugati átjáró

Sol: Hogy is mondtam az előbb?!


Kihívottjaink: Rhyenhraurie, Reader_RexFan


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése