Minden, ami nem könyv - Tag

2017. július 28., péntek

Köszönjük szépen a kihívást Rétának, a HaBár kocsma bloggerinájának!

1. Nevezz meg egy rajzfilmet, amit szeretsz.
Levandra: Nem vagyok valami nagy rajzfilm-rajongó, rögtön az első kérdéssel sikerült megfogni? Futtattam egy keresést a rendszerben emlékeimben, és a Macskafogót dobta ki.

Sol: Egyet? Mi az, hogy egyet? Oké, akkor legyen A notre dame-i toronyőr, de irgum-burgum!

   

2. Mi a kedvenc dalod jelenleg?
Levandra: Van benne valami félelmetes, mert folyton a jelenlegi albérletünkről jut eszembe és nem járok messze az igazságtól. Tiszta pszicho. Tankcsapda: Ez az a ház.

Sol: Nagyon sok kedvenc dalom van, de tegnap este a Rag'n'Bone Man-féle Humant énekelgettem, úgyhogy legyen az.

   

3. Mit csinálsz órákon át, ami nem olvasás?
Levandra: Komoly mérnöki és építészeti munkával foglalkozom, tervezek és persze kivitelezek is: légvárakat építek. Láng és Láng multifunkcionális könnyű szerkezetű légvárak bérlése, garantált élmény a zuhanás szerelmeseinek. Ejtőernyő ugyanitt, a biztonságos földet éréshez.

Sol: A fent említett vállalkozásunk közös, jómagam is aktív résztvevője vagyok a projektnek. Még a név is benne van: Láng Szilárd és Láng Emi... Istenem, de önző vagyok! Az enyémet írtam előre... Kicseréljük?

4. Mondj valamit, amit szeretsz csinálni, és ami meglepné az olvasóidat.
Levandra: Nagyon szeretek semmit sem csinálni, bár az utóbbi időben nagyon elfoglalt lettem, ezért csak ritkán van rá időm.

Sol: Szabadidőmben általában megváltom a világot, habár nem nagyon érdemli meg, ezért egy ideje nem foglalkoztam ezzel (értsd: nincs szabadidőm).

5. Mi a kedvenc szükségtelenül specifikus dolgod, amit tanulsz?
Levandra: Mindenre szükségem van valamiért, másként nem csinálnám. Azt hiszem, ezzel a mondattal most kivédtem, hogy amúgy gőzöm sincs, mit jelent a kérdés.

Sol: Informatikai rendszergazdának tanulok a sulimban, az meg tényleg "szükségtelenül specifikus". Tudod egyáltalán, mit akarsz kérdezni?

6. Mondj valami szokatlan dolgot, amire képes vagy.
Levandra: Bámulni a monitort és azon gondolkozni, hogy ide mit is írhatnék.

Sol: Nem is tudom, értek a lapátoláshoz...

7. Mutass valamit, amit tavaly csináltál.
Levandra nem-ikeás-asztala és Sol zenéje A Hollófiúkhoz
8. Mi a legújabb személyes projekted?
Levandra: Még nincs címe, de a prológust már újraírtam, miután elszállt a szöveg.

Sol: Már van címe, de a dallamát már újraírtam, miután leszálltam a buszról.

9. Mondj valamit, amire gyakran gondolsz!
Levandra: Dinnye vagy lecsó. Nyár van, ilyenkor ez a két dolog jár folyton az eszembe, kérdezzétek csak Solt, megmondja!

Sol: Többnyire arra, hogy indokolatlanul meleg van, hasonló okok miatt, amiket Levandra is írt. Amúgy igaza van, minden második nap ezeket hallgatom tőle.

10. Egy kedvenced.
 
Levandra: Dinnye | Sol: Csoki

11. Az első dolog, ami eszedbe jut.
 
Levandra: Lecsó | Sol: Még mindig csoki

***




2 megjegyzés:

  1. Az ötös kérdést én se teljesen értettem :D :D :D Milyen jó embereket hívtatok ki! Tök jó! :D Az egész nagyon viccesre sikeredett :D köszi, hogy kitöltöttétek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is köszönjük, hogy kihívtál minket! :D Amúgy annyira jó kihívás, a világért se hagytuk volna ki. ;)

      Sol

      Törlés